Závodní stravování

Pravidelně vaříme a rozvážíme chutné obědy do okolních sídel a do Brna. Každý pracovní den si můžete vybrat ze 2 menu.

Ukázka jídelníčku:

  • Polévka kapustová; Pečené kuře, rýže; Vepřové na kmíně, brambor;
  • Polévka zeleninová; Sýrový špíz v těstíčku, brambor, kompot; Roštěná na houbách, rýže, kompot;
  • Polévka frankfurtská s párkem a s brambory; Hovězí tokáň, těstoviny; Kynuté knedlíky s povidly;
  • Polévka masová s nudlemi; Soukenický řízek, brambor, zákusek; Kuřecí kung-pao, rýže, zákusek.
PřílohaVelikost
jídelníček 21 - 2016.pdf47.92 KB
jídelníček 22 - 2016.pdf45.27 KB
Copyright © 2008, Jaroslava a František KOLÁČKOVI.
Webstránka od marek.cierny.cz.